Gegarandeerd vakantieplezier na onderhoud en/of schadeherstel van Reuvers


Caravan Camper Schadeherstel Reuvers
Schadeherstelbedrijf
Bremweg 3
5951 DK Belfeld
T: 077-4758360
F: 077-4758361
E: info@caravancamperschadeherstel.nl

Schadeherstel van caravans en caravans

Schadeherstel van caravans en campers is een vak apart. Het vervangen van wanden en daken is geen eenvoudige klus. Bovendien komt het erg precies want een kleine onvolkomenheid in de schadereparatie kan leiden tot lekkage in de caravanwand. En lekkages leiden onherroepelijk tot het rotten van de houten spanten in de caravan/camperwand. Reden te meer om het schadeherstel van uw camper of caravan over te laten aan een specialist zoals Caravan Camper Schadeherstel Reuvers dat is.

Vanwege onze specialisatie en kwaliteiten op het gebied van schadeherstel van campers en caravans voeren wij ook het schadeherstel uit voor fabrikanten en importeurs.

Kortom: uw caravan of camper is bij ons in goede handen!

Verzekerde schade

De meeste caravans en campers zijn verzekerd voor schade. Per verzekeraar kunnen de polisvoorwaarden echter wel afwijken. Als u schade heeft aan uw caravan of camper dan kunt u het beste eerst even met ons bellen zodat wij een inschatting kunnen maken van de kosten en de beste hersteltechniek. Als u doorgeeft waar u verzekerd bent dan kunnen wij u ook informeren of uw verzekeraar (alles) vergoedt en/of er bijzondere bepalingen gelden. Sommige verzekeraars sturen hun verzekerden naar een samenwerkende reparateur.Het is goed te weten dat Reuvers voor alle verzekeraars werkt!
drupal statistics