Gegarandeerd vakantieplezier na onderhoud en/of schadeherstel van Reuvers


Caravan Camper Schadeherstel Reuvers
Schadeherstelbedrijf
Bremweg 3
5951 DK Belfeld
T: 077-4758360
F: 077-4758361
E: info@caravancamperschadeherstel.nl

Een slimme methode om geprofileerde caravanwanden te repareren

Wandschades aan caravans en campers perfect én betaalbaar hersteld! Het herstel van beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan caravans en campers, was vroeger tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam omdat in veel gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden. En dat is geen eenvoudige ingreep bij caravans en campers. De Profile Repair®-techniek is echter een betrouwbare en uitgekiende methode om deuken in caravan- of camperwand snel, perfect én onder garantie te herstellen, zonder vervanging van het plaatwerk! Dat biedt enorm veel voordelen.De Profile Repair®-methode is bovendien erkend door verzekeraars. Profile Repair® is een gepatenteerde reparatiemethode die alleen door erkende bedrijven kan worden uitgevoerd.

De methode

De schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken, worden hersteld met behulp van een speciale mal, die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de wand. De beschadiging wordt opgevuld met een speciaal vulmiddel. Dan wordt de mal op het vulmiddel geplaatst en daarna vacuüm gezogen, zodat de oorspronkelijke structuur terugkeert.

Na uitharding wordt de schadeplek voorbehandeld, in de juiste kleur gespoten en eventueel afgebiesd. Overigens ook schades aan recreatievoertuigen met gladde plaat kunnen veelal door onze bedrijven plaatselijk onzichtbaar worden hersteld.

Het resultaat ziet er perfect uit. Van de schade is helemaal niets meer te zien!

Profile Repair® is gepatenteerd. Gerenommeerde onderzoeksinstituten hebben deze techniek grondig getest en goedgekeurd. En wordt ondersteund door caravan- en camperverzekeraars. Want het resultaat is puntgaaf en kostbare vervanging door nieuw plaatwerk is veelal niet nodig. Dat bespaart honderden euro's.

Bovendien duurt een reparatie met behulp van Profile Repair® maar enkele dagen en is het lekkagerisico uitgesloten.
drupal statistics